Adybaby 2009.04.05. 09:26

WoW

A CA hivatalos honlapján nyitottak egy külön menüpontot már az új CD-nek ^^ és meg lehet hallgatni minden számból kb 30 mp-t, az nem valami sok de legalább valami :D

Ha valaki le akarja akk, itt letölthetni a CD úgymond demó változatát, ahol a 30mp-s számok vannak rajta :)

http://www.megaupload.com/?d=QKQ8F4MA (Gracias por http://marianaesposito.net)

Vagy meghalgathatod a hivatalos oldalon: http://casiangeles.com vagy itt: https://www.youtube.com/watch?v=RZLLjVII73k (Gracias por [ta])

És ami a legjobb, hogy nagyjából azok a dolgok teljesültek amiket mondtak a ta-n :)

Eugé-nek végre tényleg van száma és azon kívül még van 5 TeenAngels szám, 2 MAN szám, egy Gas szám, egy Pitt szám, egy Lali szám, akk egy Mariano Torre szám, aki egy új szereplő, és van egy olyan szám amit Pitt és Emi kezd, abba sztem akk mindenki fog énekelni, meg még van egy amiről azt lehet sejteni, hogy mindenki énekel benne. Persze ezek mind az első fél percből lettek kikövetkeztetve szal nem 100%, de azért a többség valószínű.

Am tök fura, hogy az első évadban az összes szóló szám gyorsabb volt, jó kivéve Emi, mert neki ugye nagyon sok száma volt és akk volt köztük 1-2 lassabb. És már a második évadban is az összes szóló szám lassú volt :D, jó nem mert a Pudeo ser-t végül csak Euge énekelte, de az azért mégsem ugyanaz mert az eredeti változatban, Euge és Lali éneklik.

És most meg tényleg minden szóló szám lassú :D

A bejegyzés trackback címe:

https://pink-lemonade.blog.hu/api/trackback/id/tr181047064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása