Adybaby 2009.04.10. 13:00

Cukrászda

Ma voltunk egy közeli cukrászdában, ok, ez annyira nem nagy szám, mert a cukrászdás nő már 3 éves krom óta ismer :P, de most elmentem a tesómmal is, aki elkezdni, hogy induljunk el 11-kor, mondom neki, hogy akkor ne, mert az még túl korán van, és még szerencse, hogy nem akkor indultunk mert kiderűlt, hogy 12-kor nyit és így is 20 perccel elöbb odaértünk, akkor elsétáltunk egy kis boltba ahol vettünk innivalót, mert már majd meg haltunk olyan meleg volt és mire visszaértünk már pont kinyitottak, finom fagyit ettünk és jó kis kiruccanás volt.

Ma reggel végre sikerűlt egy képre cserélnem egy argentín csajjal (L) már miótra próbálok cserélni de eddig még sosem jött össze, úgyhogy most boldog vagyok, hogy sikerűlt, és már majdem 100%, hogy 13.án kezdődik a CA :)

Nah de most mentem, majd asszem holnap vagy vmikor jövök

A bejegyzés trackback címe:

https://pink-lemonade.blog.hu/api/trackback/id/tr871057656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása