Adybaby 2009.04.13. 10:46

Újra itt

Sziasztok!
Bocs hogy eddig nem írtam, de nem nagyon volt időm és olyan hű de érdekes dolgok nem is történtek :), de azért elmesélem, hogy mik történtek az utóbbi pár napban:

Először is mostmár 100% hogy április 20.án febütál a Casi angeles 3. évada, és azt is megerősítették, hogy a TeenAngels és a többiek akik még velük voltak, 22 évet fognak "előrre utazni" a jövőben úgy, hogy ők nem öregszenek csak azok, akik nem voltak velük. Azt még nem tudni biztosan, hogy mi történt Cieloval, Nicoval, Malvinaval és a kicsikkel...

Amúgy a hivatalos oldal már mindjárt két napja nem elérhető, nem tudom mi lehet vele :S, mondjuk azt nem bánnám hogyha végre átalakulna harmadik évadossá, csak már kezdek aggódni, hogy letölrölték vagy nem tom xD

Tegnap láttam az Utolsó vakáció című filmet, nem volt rám olyan hű de nagy hatással, de szerintem egy nagyon jó kis film volt.

Jah és Boldog Húsvétot mindenkinek ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://pink-lemonade.blog.hu/api/trackback/id/tr411062129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása