Adybaby 2009.04.04. 22:40

Muy pronto...

Igen és éppen ez a baj :/, mármint az, hogy mindenhol csak Muy pronto-t írnak és sehol sem írják, hogy mikor is ketdődik a Casi Angeles 3. évada, mondjuk azért már vannak találgatások, hogy 6.-án, 13.-án, 16.-án vagy 20.-án kezdődik.

A 6.-a az nagyon jó lenne, mert az van ugyebár a leghamarabb :D, meg a CD április 7.-én jelenik meg és eddig mindig úgy volt, hogy az évad első része után úgy 1-2 héttel dobták piacra a CD-t, és akk elvileg most is a sorinak kéne előbb elkezdődnie, bár attól még lehet, hogy nem így lesz.

A 13.-ában nem nagyon látok semmi logikát, max az, hogy az még elég közel van a CD megjelenésének időpontjához.

A 16.a azért lenne logikus, mert az első évad kezdődött Március 21.-én, a második évad pedig Április 5.-én  szóval 15 nappal késöbb, és akkor a harmadik évadnak Április 20.-án kéne kezdődnie, de mivel a második évad rövidebb volt egy kicsivel mint az első, ezért a harmadik évadod kicsit hamarabb tudták elkezdeni forgatni mintha ugyanannyi részesek lettek volna, ezért az a 4 nap eltolódás az pont jó.

És ugyebár a már említett 20.-ai időponthoz már nem nagyon kell semmit sem írnom :D, ha nem vesszük azt, hogy a második évad rövidebb volt, mint az első akkor, ebben az időpontban kellene kezdődnie...

A bejegyzés trackback címe:

https://pink-lemonade.blog.hu/api/trackback/id/tr391046675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása